Σεμινάριο Αυτογνωσίας ‘’ Γιατί απολαμβάνω ότι με πληγώνει…; ’’


Ξεκινά κύκλος έξι βιωματικών σεμιναρίων αυτοαγάπης και αυτοθεραπείας από τον συγγραφέα Τσιλιγκίρη Βασίλειο βασισμένα στο βιβλίο του, με τίτλο ‘’ Η Δύναμη να αλλάξω τα Panda’’.

Είναι μια διαδραστική βιωματική εμπειρία που δίνει λύσεις σε συναισθηματικά και νοητικά αδιέξοδα με ευχάριστο τρόπο. Βιωματικές ασκήσεις, ερωτήσεις και διαλογισμοί θα σε βοηθήσουν να συναντήσεις μέσα σου την αυτοαγάπη, την αυτοαποδοχή, τον αυτοσεβασμό, την αυτοθεραπεία.

Χρησιμοποίησε τις δικές σου δυνάμεις με τον δικό σου τρόπο για να προσεγγίσεις και να θεραπεύσεις τον ψυχικό πόνο, την θλίψη, την μοναξιά, τις ενοχές, την απόρριψη, την κακή αυτοκριτική, τις πληγές από τοξικούς ανθρώπους. Βοήθησε τον εαυτό σου να πλησιάσει και να ενεργοποιήσει τον θεραπευτή μέσα σου. Αυτός που γνωρίζει τον δρόμο προς την ευτυχία σου είναι μόνο ο εαυτός σου. Γίνε η πιο ευτυχισμένη και θεραπευμένη εκδοχή του εαυτού σου. Γίνε ο θεραπευτής του εαυτού σου. Γίνε αυτοθεραπευτής.

Όλα τα σεμινάρια είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους αλλά ταυτόχρονα το κάθε ένα είναι ολοκληρωμένο, συμπαγές και ανεξάρτητο. Έτσι μπορείς να παρακολουθήσεις ένα ή περισσότερα σεμινάρια, όσα εσύ επιθυμείς.

Στις 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο με τίτλο ‘’ Απολαμβάνω ότι με πληγώνει, απολαμβάνω ότι είναι απαγορευμένο’’. Διάρκεια 3 ώρες.

Τα επόμενα σεμινάρια έχουν τα παρακάτω θέματα:

Σεμινάριο ‘’ Δεν θέλω άλλο να είμαι το καλό παιδί’’

Σεμινάριο ‘’ Τοξικοί άνθρωποι και ενεργειακή απεξάρτηση’’

Σεμινάριο ‘’ Θέλω να βιώνω αγάπη χωρίς να πονάω’’

Σεμινάριο ‘’ Μην ασχολείσαι με το πρόβλημα των άλλων’’

Σεμινάριο ‘’ Αποχαιρετώ τα περιττά κιλά’’

Πληροφορίες

Πότε θα γίνει :
Ημ/νία : Τετάρτη 06/02/2019
Ώρα : 18:00 - 21:00
Που θα γίνει :
Τοποθεσία : Reflexologia.gr
Διεύθυνση : Δημητρίου Μαργαροπούλου 22 Β
Πόλη : Θεσσαλονίκη
ΤΚ : 54629
Περιοχή : Όπισθεν Σ.Σταθμού

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Κράτηση

20,00€ (πλέον ΦΠΑ)Προσεχή Σεμινάρια