Σεμινάριο Αυτογνωσίας: Τι σημαίνει ‘’αγαπώ τον εαυτό μου’’


Τι σημαίνει ‘’αγαπώ τον εαυτό μου’’ και πώς να μεταφέρεις την αγάπη στην καθημερινότητα σου.
Η σημαντικότερη συντροφική, φιλική, ερωτική σχέση που έχει κάποιος άνθρωπος στην ζωή του είναι η σχέση που έχει με τον ίδιο του τον εαυτό.

Η αγάπη προς τον εαυτό δεν εκφράζεται πάντα με ‘’σωστό’’ , ‘’καλό’’ και ‘’ισορροπημένο’’ τρόπο. Ίσως έχεις εγκλωβιστεί σε μια τοξική αγάπη προς τον εαυτό σου και χρειάζεται να απελευθερωθείς από αυτήν. Η παχυσαρκία, η απομόνωση, οι κακές συντροφικές και ερωτικές σχέσεις, οι φοβίες, η θλίψη και η κατάθλιψη πηγάζουν από την ‘’λάθος’’ αγάπη προς τον εαυτό”.

Σε αυτό το 3ωρo βιωματικό σεμινάριο θα ανακαλύψεις τον ιδανικό για εσένα τρόπο που χρειάζεται να αγαπάς τον εαυτό σου ώστε να σταματήσουν να υπάρχουν εσωτερικές ανισορροπίες, εσωτερικές συγκρούσεις, ενοχές και θλίψη.
Θα πραγματοποιηθούν Βιωματικές ασκήσεις και θα δοθούν πρακτικές συμβουλές για να δημιουργήσεις μια όμορφη και στοργική σχέση με τον εαυτό σου.

Εισηγητής: Βασίλειος Τσιλιγκίρης
Βιωματικός θεραπευτής με γνώση σε μεθόδους θεραπείας όπως EFT, NLP και Theta Healing καθώς επίσης και γνώσεις στον οραματισμό, στον διαλογισμό, στην ψυχολογία και την αυτογνωσία.

Πληροφορίες

Πότε θα γίνει :
Ημ/νία : Τετάρτη 14/11/2018
Ώρα : 18:00 - 21:00
Που θα γίνει :
Τοποθεσία : Reflexologia.gr
Διεύθυνση : Δημητρίου Μαργαροπούλου 22 Β
Πόλη : Θεσσαλονίκη
ΤΚ : 54629
Περιοχή : Όπισθεν Σ.Σταθμού

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Κράτηση

Οι κρατήσεις είναι κλειστές για αυτή την εκδήλωση.


Προσεχή Σεμινάρια