Σεμινάριο Αυτογνωσίας: Κατάθλιψη και τοξικές σχέσεις


Σε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ βιωματικό σεμινάριο με θέμα “Κατάθλιψη και τοξικές σχέσεις” θα γίνει εισαγωγή στην αντιθετική σκέψη ως το μέγιστο εργαλείο διεύρυνσης της αντίληψης, της εν συναίσθησης, της αυτογνωσίας και της αυτοθεραπείας.

Θα πραγματοποιηθούν Βιωματικές ασκήσεις και πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την θλίψη που προέρχεται από το παρελθόν σου, τις τραυματικές εμπειρίες και την κακή σχέση με το εσωτερικό σου παιδί.

Επίσης θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την θλίψη που προέρχεται από τοξικές σχέσεις και αρνητικούς ανθρώπους του οικογενειακού ή συγγενικού σου περιβάλλοντος.

Εισηγητής: Βασίλειος Τσιλιγκίρης

Βιωματικός θεραπευτής με γνώση σε μεθόδους θεραπείας όπως EFT, NLP και Theta Healing καθώς επίσης και γνώσεις στον οραματισμό, στον διαλογισμό, στην ψυχολογία και την αυτογνωσία.
Δημιουργός της εναλλακτικής μεθόδου αυτοθεραπείας , Five steps therapy που είναι βασισμένη στο μοντέλο της ψυχιάτρου Κιούπλερ Ρος (Elisabeth Kübler-Ross) .

Πληροφορίες

Πότε θα γίνει :
Ημ/νία : Τετάρτη 03/10/2018
Ώρα : 18:00 - 21:00
Που θα γίνει :
Τοποθεσία : Reflexologia.gr
Διεύθυνση : Δημητρίου Μαργαροπούλου 22 Β
Πόλη : Θεσσαλονίκη
ΤΚ : 54629
Περιοχή : Όπισθεν Σ.Σταθμού

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Κράτηση

Το σεμινάριο αυτό έχει πληρότητα κρατήσεων. Θα ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας ή της σελίδα μας στο facebook για την ημερομηνία του νέου σεμιναρίου.


Προσεχή Σεμινάρια