Ενημερωτική ομιλία: Ρεζουβάνς - Ζεν Σιάτσου - Εναλλακτικές Αισθητικές Αγωγές


Δωρεάν ενημερωτική ομιλία για τους νέους κύκλους σπουδών που θα ξεκινήσουν σύντομα στην Σχολή μας μετά από την συνεργασία μας με την κα Εύα Κουκούτση η οποία είναι Εναλλακτική Θεραπεύτρια και διδάσκει σε σχολές στην Αθήνα.

-REJUVANCE

Το Ρεζουβάνς πρόκειται για μια φυσική ολιστική αγωγή ανόρθωσης του προσώπου και του λαιμού και μείωσης των ρυτίδων, που βασίζεται τόσο στη Δυτική φυσιολογία όσο και στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (Π.Κ.Ι.).

-ΖΕΝ SHIATSU

Το Ζεν Σιάτσου είναι μια μέθοδος ευεξίας, που δρα εξισορροπώντας το ενεργειακό πεδίο του ανθρώπινου οργανισμού. Κατάγεται από την Ιαπωνία, όπου έχει αναγνωριστεί με σειρά νόμων κατά το χρονικό διάστημα 1955-1964, ως αγωγή που προωθεί την υγεία και βασίζεται θεωρητικά στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (Π.Κ.Ι.).

-ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ

Εναλλακτικές αισθητικές αγωγές που ανορθώνουν τους μύες, λειαίνουν το δέρμα και απαλύνουν τις ρυτίδες. Δεν έχουν καμία παρενέργεια, συνδυάζονται με όλες τις αισθητικές μεθόδους, εκτός από το χειρουργικό λίφτιγκ και το μπότοξ, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη συνεδρία.

Πληροφορίες

Πότε θα γίνει :
Ημ/νία : Δευτέρα 17/09/2018
Ώρα : 18:00 - 20:00
Που θα γίνει :
Τοποθεσία : Reflexologia.gr
Διεύθυνση : Δημητρίου Μαργαροπούλου 22 Β
Πόλη : Θεσσαλονίκη
ΤΚ : 54629
Περιοχή : Όπισθεν Σ.Σταθμού

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Κράτηση

Οι κρατήσεις είναι κλειστές για αυτή την εκδήλωση.


Προσεχή Σεμινάρια