ΑΡΧΙΚΗ

Κύκλος 6 σεμιναρίων "Γυναικεία προβλήματα και ρεφλεξολογία"

» Αρχική » Σεμινάρια-Εκπαίδευση » Κύκλος 6 σεμιναρίων "Γυναικεία προβλήματα και ρεφλεξολογία"


Γυναικεία προβλήματα και ρεφλεξολογία

Στη σύγχρονη κοινωνία η γυναίκα έχει να αντιμετωπίσει κοινωνικές πιέσεις, θέματα διακρίσεων, ανισότητες στον εργασιακό χώρο καθώς και τον αγώνα να ανταπεξέρχεται καθημερινά σ’ ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα.
Οι σύγχρονες γυναίκες αντιμετωπίζουν την πρόκληση να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των άλλων, συχνά παραγκωνίζοντας τις δικές τους. Μπορεί να προσπαθούν να είναι τέλειες ως σύζυγοι, μητέρες, επαγγελματίες, κλπ., και ταυτόχρονα να έχουν την ευθύνη του σπιτιού, της κοινωνικής ζωής τους και της σωματικής τους υγείας. Συχνά νοιώθουν να ασφυκτιούν και να καταπιέζονται. Κατά συνέπεια, μπορεί να πάψουν να παρέχουν επαρκή φροντίδα στον εαυτό τους, να βιώνουν ενοχές και να αισθάνονται εξουθενωμένες, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.
Τα προβλήματα που παρουσιάζονται συχνότερα σε μια γυναίκα απ’ ότι σ’ έναν άνδρα, είναι οι πεπτικές διαταραχές, οι πονοκέφαλοι και οι ημικρανίες, πόνοι στον αυχένα και την μέση, γυναικολογικά προβλήματα , το άγχος και η κατάθλιψη.

Διδακτέα ύλη

Θα γνωρίσουμε όλα όσα θα μας χρειαστούν έτσι ώστε να χαλαρώσουμε και να εξισορροπίσουμε τα προβλήματα των γυναικών με την ρεφλεξολογία, τις βεντούζες και το Guasha.
Συγκεκριμένα θα μάθουμε τα παρακάτω:
 • Ρεφλεξολογία (χαλαρωτική-θεραπευτική) - ( +30 πρωτόκολλα ρεφλεξολογίας για τις περισσότερες γυναικείες παθήσεις π.χ για αυχεναλγία, οσφυαλγία, πονοκέφαλος, άγχος, δυσκοιλιότητα, γυναικολογικά, κατακράτηση, εμμηνόπαυση, κύστες, ινομυώματα, κότσι κτλ)
 • Βεντούζες ( γυάλινες, σιλικόνης, πλαστικές )
 • Gua sha ( για καθαρισμό προσώπου, αποτοξίνωση σώματος )

Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή για την σωστή παρακολούθηση της πρακτικής.

Σε ποιους απευθύνεται

Τα σεμινάρια αφορούν επαγγελματίες που ασχολούνται κυρίως με γυναίκες και θέλουν να εντάξουν περισσότερες ποιοτικές υπηρεσίες στις παροχές τους. Όφελος θα έχουν κυρίως:
 • Κομμωτές – Κομμώτριες
 • Αισθητικοί
 • Τεχνίτριες περιποίησης νυχιών ( Manicure-Pedicure )
 • Κέντρα αισθητικής και περιποίησης
 • Κέντρα ευεξίας
 • Ξενοδοχεία και spa
 • Γυμναστές και Γυμναστήρια
 • Personal trainer
 • Εναλλακτικοί θεραπευτές άλλων ειδικοτήτων

Ημερομηνία διεξαγωγής: Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου
Όλα τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται ημέρα Δευτέρα
Ώρες σεμιναρίου: 11πμ-5μμ
Κόστος σεμιναρίου: 60ευρώ (πλέον ΦΠΑ)/σεμινάριο
Σύνολο σεμιναρίων: 6
Κόστος συνολικό: 360ευρώ (πλέον ΦΠΑ)

Για την έγκυρη κράτηση θέσεως θα πρέπει να γίνει κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό του ποσού των είκοσι ευρώ (θα αφαιρεθεί από την καταβολή του πρώτου σεμιναρίου).
Στην κατάθεση θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα/επίθετο σας, το τμήμα που θέλετε να παρακολουθήσετε όπως επίσης και να γίνει ενημέρωση στο τηλέφωνο 6942980958 (κ. Γεωργιάδου)


Στοιχεία Λογαριασμού:Τράπεζα Πειραιώς
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
Αριθμός Λογαριασμού 5229 0870 72857
ΙΒΑΝ GR 31 0172 2290 0052 2908 7072 857

Επίσης τα σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις ρεφλεξολογίας και θέλουν να την χρησιμοποιήσουν για την οικογένεια τους.


Τόπος διεξαγωγής

Όλα τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της Reflexologia.gr στην Θεσσαλονίκη οδός Δημ. Μαργαροπούλου 22 Β – 4ος όροφος.
Στο τέλος του κύκλου των 6 σεμιναρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης για χρήση επαγγελματική.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Ο Χρήστος Θεοδοσιάδης είναι επαγγελματίας ρεφλεξολόγος, μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων και ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας www.reflexologia.gr. Σπούδασε ρεφλεξολογία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Διατηρεί κέντρο ρεφλεξολογίας στην Θεσσαλονίκη.
Είναι εισηγητής σεμιναρίων σε σχολή της Αθήνας και σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Θεσσαλονίκης. Συνεργάζεται με κέντρα εναλλακτικών θεραπειών, γυμναστήρια και σχολές. 

γυναικεία προβλήματα κομμωτές τεχνίτριες άκρων manicure personal trainer hotel Σεμινάρια γυναίκα ρεφλεξολογία. Απευθύνεται σε κομμώτριες αισθητικούς nails pedicure spa
 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνεται ενημερώσεις.
Χρήστος Θεοδοσιάδης
Ρεφλεξολόγος


Μαργαροπούλου 22Β, 4ος Όροφος
Θεσσαλονίκη Τ.Κ 54629
Κιν.: 690 77 99099
Τηλ.: 2315 00 1745
E-mail: info@reflexologia.gr
Ο ρεφλεξολόγος δεν είναι γιατρός, δεν κάνει διάγνωση ιατρικών καταστάσεων και δεν αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα. Οι χρήστες οφείλουν να αποδέχονται τους όρους χρήσης    © 2014 - Reflexologia.gr