ΑΡΧΙΚΗ
» Αρχική » Θεματολογία

Προγράμματα εκπαίδευσης στην ρεφλεξολογία

 Στην Reflexologia.gr, πρωτοπόροι στο χώρο της εκπαίδευσης στην ρεφλεξολογία, δημιουργήσαμε διάφορα τμήματα για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να την γνωρίσουν. Είτε για επαγγελματική χρήση είτε για οικογενειακή δίνουμε την δυνατότητα μέσα από διαδραστική εκπαίδευση, στην θεωρία και την πρακτική, να μάθετε την λογική και την εφαρμογή της.
Έτσι δημιουργήσαμε τμήματα για τους μελλοντικούς επαγγελματίες που θέλουν είτε να ασχοληθούν αποκλειστικά με την  ρεφλεξολογία είτε να την εντάξουν στις τεχνικές-επαγγέλματα τους.

  • Ετήσιος κύκλος ολοκληρωμένης ρεφλεξολογίας. Δύο τμήματα (μηνιαίο και εβδομαδιαίο). Για πληροφορίες πατήστε reflexologia.gr/index.php
  • Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και ρεφλεξολογία. Για πληροφορίες πατήστε reflexologia.gr/index.php
  • Γυναικεία προβλήματα και ρεφλεξολογία. Για πληροφορίες πατήστε reflexologia.gr/index.php


Κάθε Δευτέρα απόγευμα τμήμα θεματικής αυτοθεραπείας με την ρεφλεξολογία. Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους και δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις ρεφλεξολογίας. Κάθε Δευτέρα θα υπάρχει μάθημα με διαφορετικό θέμα (πχ. μυοσκελετικές παθήσεις, πεπτικές παθήσεις κτλ).

  • Μάθημα αυτοθεραπείας Μυοσκελετικών παθήσεων. Για πληροφορίες πατήστε reflexologia.gr/index.php
  • Μάθημα αυτοθεραπείας Πεπτικών παθήσεων. Για πληροφορίες πατήστε reflexologia.gr/index.php  


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνεται ενημερώσεις.
Χρήστος Θεοδοσιάδης
Ρεφλεξολόγος


Μαργαροπούλου 22Β, 4ος Όροφος
Θεσσαλονίκη Τ.Κ 54629
Κιν.: 690 77 99099
Τηλ.: 2315 00 1745
E-mail: info@reflexologia.gr
Ο ρεφλεξολόγος δεν είναι γιατρός, δεν κάνει διάγνωση ιατρικών καταστάσεων και δεν αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα. Οι χρήστες οφείλουν να αποδέχονται τους όρους χρήσης    © 2014 - Reflexologia.gr