ΑΡΧΙΚΗ
» Αρχική » Θεματολογία

Η ρεφλεξολογία είναι μεράκι

 Συχνά σε συζητήσεις με γνωστούς-αγνώστους με ρωτούν τι είναι η ρεφλεξολογία. Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι που ούτε έχουν ακούσει για αυτή. Μου αρέσει να λέω ότι είναι μεράκι.
Απ όσο γνωρίζω οι περισσότεροι που ασχολούνται με την ρεφλεξολογία, είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, δεν την γνώριζαν πιο πριν, δεν ήταν ο μπαμπάς τους ρεφλεξολόγος και ακολούθησαν. Προσωπικά την γνώρισα μεγάλος και ενθουσιάστηκα όταν έγινα καλά την πρώτη φορά και μαθαίνοντας την έκανα "καλά" την κόρη μου. Και ξαναενθουσιάστηκα όταν έκανα καλά σχεδόν όλα τα μικρά παιδιά που υποφέραν από δυσκοιλιότητα.
Και στα ξαφνικά άρχισε να μπαίνει το μικρόβιο μέσα μου. Να κάνω "περισσότερους καλύτερα". Και από στέλεχος μεγάλης εταιρίας βρέθηκα να τρίβω πόδια και όλοι οι γνωστοί απόρησαν.
Λογικό, δεν ξέρανε. Και το μεράκι έγινε επάγγελμα και άρχισαν να μου ζητούν να το μάθουνε. Δειλά-δειλά βγήκαν οι πρώτοι. Και είχαν επιτυχίες. Και εγώ χαιρόμουν περισσότερο από αυτούς. Και τους ενθάρρυνα περισσότερο. 
Θέλω πολύ να διαδοθεί η ρεφλεξολογία. Είναι προς όφελος όλων.  


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνεται ενημερώσεις.
Χρήστος Θεοδοσιάδης
Ρεφλεξολόγος


Μαργαροπούλου 22Β, 4ος Όροφος
Θεσσαλονίκη Τ.Κ 54629
Κιν.: 690 77 99099
Τηλ.: 2315 00 1745
E-mail: info@reflexologia.gr
Ο ρεφλεξολόγος δεν είναι γιατρός, δεν κάνει διάγνωση ιατρικών καταστάσεων και δεν αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα. Οι χρήστες οφείλουν να αποδέχονται τους όρους χρήσης    © 2014 - Reflexologia.gr