ΑΡΧΙΚΗ
» Αρχική » Θεματολογία

Αυτοτελή μαθήματα ρεφλεξολογίας

Η εβδομάδα 18-24 Σεπτεμβρίου 2017 είναι η παγκόσμια εβδομάδα ρεφλεξολογίας. Είναι η γιορτή της ρεφλεξολογίας. Παντού στον κόσμο γίνονται κινήσεις για την γνωριμία, την διάδοση και τα οφέλη αυτής.
Σε αυτά τα πλαίσια ξεκινάμε την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στην Reflexologia.gr αυτοτελή μαθήματα ρεφλεξολογίας κοινών παθήσεων.
Τα μαθήματα θα έχουν διάρκεια 3 ωρών θα είναι αυτοτελή για συγκεκριμένες κοινές παθήσεις (πχ. Πονοκέφαλος, ημικρανία, πόνος στον αυχένα και την μέση, δυσκοιλιότητα, ορμονικές και δερματικές παθήσεις κτλ) όπου θα αναλύουμε την πάθηση, θα μαθαίνουμε να την αναγνωρίζουμε στα πέλματα αλλά και σε άλλα σημεία και θα εφαρμόζουμε τις ανάλογες ρεφλεξολογικές κινήσεις-τακτικές.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να μάθουν πως με απλές κινήσεις στα σωστά σημεία θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε πλήθος παθήσεων δίχως φάρμακα. Θα μάθουμε πως μπορούμε να τα εφαρμόσουμε είτε στον εαυτό μας είτε στους οικείους μας.
Κάθε εβδομάδα θα αναλύουμε διαφορές παθήσεις με στόχο να καλύψουμε τις περισσότερες.    


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνεται ενημερώσεις.
Χρήστος Θεοδοσιάδης
Ρεφλεξολόγος


Μαργαροπούλου 22Β, 4ος Όροφος
Θεσσαλονίκη Τ.Κ 54629
Κιν.: 690 77 99099
Τηλ.: 2315 00 1745
E-mail: info@reflexologia.gr
Ο ρεφλεξολόγος δεν είναι γιατρός, δεν κάνει διάγνωση ιατρικών καταστάσεων και δεν αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα. Οι χρήστες οφείλουν να αποδέχονται τους όρους χρήσης    © 2014 - Reflexologia.gr