ΑΡΧΙΚΗ
» Αρχική » Θεματολογία

Σεμινάριο Gua sha προσώπου

Η πρακτική του Gua Sha προέρχεται από την παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Oι κινέζοι χρησιμοποιούσαν νεφρίτες για να ξύσουν το δέρμα σε όλο το σώμα για τη θεραπεία ασθενειών. Αυτή η διαδικασία πιστεύεται ότι διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στους μύες, τους ιστούς και τα όργανα. Την αποτοξίνωση του σώματος, της στασιμότητας "qi" μειώνει τη δυσκαμψία και τον πόνο.
Η πρακτική του προσώπου Gua Sha (πολύ ηπιότερη από τη θεραπεία του σώματος και δεν προκαλεί ερυθρότητα) έχει γίνει πιο δημοφιλής. Πολλοί το αποκαλούσαν "Eastern Face Lift" ή "Ανατολικό Botox", επειδή μπορεί να εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, να σφίξει και αναζωογονήσει το δέρμα. Μειώνει ακόμη και τους σκούρους κύκλους κάτω από τα μάτια και το πρήξιμο.
Την τεχνική Gua sha σώματος και προσώπου θα την δείξουμε στον "Ολοκληρωμένο κύκλο εκπαίδευσης στην ρεφλεξολογία". Για πληροφορίες πατήστε εδώ.
Την τεχνική Gua sha προσώπου θα την δείξουμε στα σεμινάρια "Γυναικεία προβλήματα και ρεφλεξολογία". Για πληροφορίες πατήστε εδώ.  


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνεται ενημερώσεις.
Χρήστος Θεοδοσιάδης
Ρεφλεξολόγος


Μαργαροπούλου 22Β, 4ος Όροφος
Θεσσαλονίκη Τ.Κ 54629
Κιν.: 690 77 99099
Τηλ.: 2315 00 1745
E-mail: info@reflexologia.gr
Ο ρεφλεξολόγος δεν είναι γιατρός, δεν κάνει διάγνωση ιατρικών καταστάσεων και δεν αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα. Οι χρήστες οφείλουν να αποδέχονται τους όρους χρήσης    © 2014 - Reflexologia.gr