ΑΡΧΙΚΗ

Εκπαίδευση ετήσιου κύκλου σεμιναρίων 2017-2018

» Αρχική » Σεμινάρια-Εκπαίδευση » Εκπαίδευση ετήσιου κύκλου σεμιναρίων 2017-2018 
Εκπαιδευτικός ολοκληρωμένος κύκλος σεμιναρίων ρεφλεξολογίας διάρκειας 10 μηνών 2017-2018. Δύο τμήματα (ΣΚ και Εβομαδιαίο)

Η Ρεφλεξολογία είναι μια φυσική ολιστική μέθοδος χαλάρωσης και αυτοϊασης του οργανισμού η οποία απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας. Ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, τις παλάμες και τα αυτιά, όπου υπάρχουν σημεία τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.

Στην ρεφλεξολογία διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού. Η ρεφλεξολογία βοηθά στην καλυτέρευση της κυκλοφορίας, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την εξισορρόπιση του ορμονικού και στην καλύτερη λειτουργία των απεκκριτικών οργάνων βοηθώντας στην αποτοξίνωση του οργανισμού. 'Ετσι επιτυγχάνεται ανακούφιση του πόνου, υποχώρηση των συμπτωμάτων και των δυσλειτουργιών με ακίνδυνο τρόπο δίχως να προκαλεί παρενέργειες.

Ο εκπαιδευτικός κύκλος σεμιναρίων αφορά ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την ρεφλεξολογία με σκοπό είτε την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, είτε για προσωπική χρήση, είτε για να την εφαρμόσουν στην οικογένεια και στους φίλους τους.
Με απλό και εύκολο τρόπο, διαδραστικά, θα γίνεται η εκπαίδευση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.
Αλλά και επαγγελματίες υγείας και εναλλακτικοί θεραπευτές θα αντλήσουν γνώση που θα τους βοηθήσει στους πελάτες τους.
Επίσης και πτυχιούχοι ρεφλεξολόγοι θα αντλήσουν πληροφορίες που θα τους είναι χρήσιμες καθώς και συμβουλές για την μετέπειτα πορεία τους στον χώρο.

Το 1ο σεμινάριο είναι η βασική γνώση που πρέπει να έχουν όλοι όσοι θα εφαρμόσουν την ρεφλεξολογία. Θα γνωρίσουμε τα παρακάτω:
• Την ιστορία της ρεφλεξολογίας.
• Τις αρχές, τις ενδείξεις αλλά και τις αντενδείξεις.
• Ζωνορεφλεξολογία αλλά και πως μπορούμε να κάνουμε ανάγνωση χαρτών ρεφλεξολογίας.
• Αντιστοιχίες σημείων του πέλματος με όργανα και συστήματα.
• Τεχνικές "ανάγνωσης" των πελμάτων. Πιέσεις και χειρισμούς για κάθε σημείο.
• Χειρισμούς για χαλάρωσηπονοκέφαλο, άγχος-στρες, δυσκοιλιότητα, αυχεναλγία και οσφυαλγία.

Στα επόμενα 9 σεμινάρια θα γνωρίσουμε όλα τα συστήματα και τους κατάλληλους χειρισμούς για το:
 • Σκελετικό και Νευρικό σύστημα.
 • Μυϊκό και Κυκλοφορικό σύστημα.
 • Ενδοκρινικό και Λεμφικό σύστημα.
 • Αναπαραγωγικό και Ουροποιητικό σύστημα και τα αισθητήρια όργανα.
 • Πεπτικό, Αναπνευστικό και Απεκκριτικό σύστημα.

Πέρα όμως από την ρεφλεξολογία και τις τεχνικές πίεσης και χαλάρωσης αλλά και την γνώση δημιουργίας πρωτοκόλλου στρατηγικής για την κάθε περίπτωση (άνθρωπο-πάθηση) θα μάθουμε:

 • Βεντούζες-Guasha-Moxa.
 • Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Sujok.
 • Ρεφλεξολογία για τα χέρια και τα αυτιά.
 • Χαρακτηρολογία-Ενδείξεις παθολογίας, συμπτωματολογίας.
 • Αντιστοιχίες σημείων του πέλματος με όργανα και συστήματα.
 • Τεχνικές "ανάγνωσης" των πελμάτων.
 • Εκπαίδευση ρεφλεξολόγου για την δημιουργία πελατολογίου.

Έναρξη Εβδομαδιαίου τμήματος: Tετάρτη 20 Σεπτεμβρίου
Κόστος:
120ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Ισχύει για όλο τον μήνα-12ώρες

Έναρξη Μηνιαίου τμήματος: Σαββάτο 23 Σεπτεμβρίου
Κόστος: 120ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Ισχύει για 1 Σ/Κ -12ώρες

Συνολικό κόστος 1200ευρώ (πλέον ΦΠΑ)


Για την έγκυρη κράτηση θέσεως θα πρέπει να γίνει κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό του ποσού των είκοσι ευρώ (θα αφαιρεθεί από την καταβολή του πρώτου σεμιναρίου).
Στην κατάθεση θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα/επίθετο σας, το τμήμα που θέλετε να παρακολουθήσετε (Μηνιαίο ή Εβδομαδιαίο) όπως επίσης και να γίνει ενημέρωση στο τηλέφωνο 6942980958.


Στοιχεία Λογαριασμού:ALPHA BANK

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Αρ. Λογαριασμού 710-002101-029195
ΙΒΑΝ GR14 0140 4780 7100 0210 1029 195

Τόπος διεξαγωγής:

REFLEXOLOGIA.GR
Μαργαροπούλου 22B
4oς Όροφος
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ 54 629
Τηλ: 690 7799099

Θα δοθεί η δυνατότητα, σε όλους όσους το επιλέξουν, της φυσικής παρουσίας τους κατά την διάρκεια πραγματικής συνεδρίας. Θα καταγράψουν το ιστορικό, θα θέσουν ερωτήσεις για την σωστή επιλογή στρατηγικής πρωτοκόλλου, θα παρακολουθήσουν την εφαρμογή ρεφλεξολογίας από τον εκπαιδευτή και θα την εφαρμόσουν και οι ίδιοι σε πραγματικά περιστατικά.


Θα δοθούν χειρισμοί και πάνω από 100 πρωτόκολλα για πολλά προβλήματα υγείας, 
καθώς και μεθοδολογία της εξατομίκευσης του ρεφλεξολογικού προγράμματος για κάθε δέκτη ανάλογα με τις ανάγκες του (study cases).

Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 2 πετσέτες προσώπου για την ενότητα της πρακτικής.
Μάθετε με απλούς τρόπους πως μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας αλλά και την οικογένεια σας αλλά και να διευρύνεται το πελατολόγιο σας.

Εποπτεία ρεφλεξολόγων: Θα υπάρχει υποστήριξη από τον εκπαιδευτή και στην συνέχεια με συνεχής ομαδικές συναντήσεις με σκοπό την επίλυση αποριών και μετά την εκπαίδευση καθώς διατηρεί γραφείο ρεφλεξολογίας στην Θεσσαλονίκη.

Μετά την ολοκλήρωση της φοίτησης, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία θα σας επιτρέψει να εξασκήσετε επαγγελματικά τις γνώσεις που λάβατε από εμάς.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:
Ο Χρήστος Θεοδοσιάδης είναι επαγγελματίας ρεφλεξολόγος, υπήρξε μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων και ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας www.reflexologia.gr
Σπούδασε ρεφλεξολογία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Εισηγείται σεμινάρια-εκπαίδευσης στην ρεφλεξολογία σε σχολές της Ελλάδας και σε Κέντρα δια βίου μάθησης. Διατηρεί κέντρο ρεφλεξολογίας στην Θεσσαλονίκη. 

Σεμινάρια ρεφλεξολογία. Μαθήματα 2017-2018 σχολή εκπαίδευσης Θεσσαλονίκη
 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνεται ενημερώσεις.
Χρήστος Θεοδοσιάδης
Ρεφλεξολόγος


Μαργαροπούλου 22Β, 4ος Όροφος
Θεσσαλονίκη Τ.Κ 54629
Κιν.: 690 77 99099
Τηλ.: 2315 00 1745
E-mail: info@reflexologia.gr
Ο ρεφλεξολόγος δεν είναι γιατρός, δεν κάνει διάγνωση ιατρικών καταστάσεων και δεν αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα. Οι χρήστες οφείλουν να αποδέχονται τους όρους χρήσης    © 2014 - Reflexologia.gr